VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Primele ninsori ale sezonului în munții Apuseni din România și Carpați din Ucraina

În stațiunea Vlădeasa din Munții Apuseni și pe Transalpina, România, dar și pe munții Carpați, Ucraina, a căzut prima zăpadă din acest sezon, potrivit unor informări oficiale.

Astfel, canalul de Facebook MeteoPlus, România, a postat imagini filmate la Vlădeasa de meteorologul Florin Buș, arătând că la stația meteo locală temperatura resimțită la ora 9 era de minus 5 grade Celsius.


Potrivit unian.net, duminică, 18 septembrie, au căzut primei ninsori în Ucraina – prima zăpadă a căzut pe vârful munților Carpați.

Tot duminică, Direcția Regională de Drumuri Craiova, România a postat pe Facebook o atenționare pentru șoferi:

„Lapoviță și ninsoare pe DN 67C, Transalpina, zona montană. Evitați deplasarea dacă nu aveți autovehicule echipate de iarnă În zonă acționează un echipaj de intervenție din cadrul districtului Rânca și un utilaj echipat cu lamă și material antiderapant. Dacă aveți probleme cauzate de aderență, nu vă continuați deplasarea, așteptați să treacă utilajul cu material antiderapant și cereți ajutorul echipei de la drumuri!”

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.