VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Poziția PE privind bugetul UE pentru anul 2024: Sprijin adecvat pentru vecinătatea estică, în special Ucraina și Republica Moldova

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a prezentat în sesiune plenară, poziția Parlamentului European privind Bugetul Uniunii Europene pentru 2024.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Mureșan menționează că poziția Parlamentului European a fost negociată ultimele luni și urmează să fie adoptată mâine. Printre prioritățile Parlamentului European în anul 2024 este și acordarea sprijinului pentru țara noastră.

Mai jos vă prezentăm prioritățile clare ale Parlamentului European pentru anul 2024:

  • Mai mult sprijin pentru cercetare și inovare, inclusiv pentru cercetarea în domeniul medical;
  • Mai multe burse de studiu „Erasmus+” pentru tinerii din România și din restul Europei;
  • Fonduri suplimentare pentru infrastructura de transport, inclusiv pentru o mai bună interconectare între țările membre și cu țările vecine, precum Ucraina;
  • Sprijin adecvat pentru Vecinătatea estică, în special Ucraina și Republica Moldova.
  • Creșterea alocărilor pentru agricultură, în special pentru tinerii fermieri pentru care vrem să facem mediul rural și sectorul agricol mai atractive.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.