VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/Polițiștii din Ungheni, în goană după o șoferiță beată

Inspectorii de patrulare din Ungheni au fost puși pe jar de o șoferiță beată. Femeia de 40 de ani a încercat să fugă de polițiști la volanul unei mașini, după ce ar fi provocat un conflict pe o stradă din satul Sculeni.

Inițial, inspectorii au fost sesizați să aplaneze un scandal iscat în Sculeni. În timpul documentării cazului, femeia agresivă, aflată în stare de ebrietate, a urcat la volanul unui autoturism și a fugit de la locul conflictului. Imediat, șoferița beată a început să fie urmărită pe străzile localității de inspectori, care au somat-o de mai multe ori să oprească mașina.

Femeia a fost stopată în preajma unor gospodării, însă nici acolo nu s-a supus somațiilor polițiștilor și chiar a accidentat mașina de serviciu a inspectorilor. Șoferița agresivă a fost oprită din acțiunile ei doar după ce inspectorii au utilizat gaz lacrimogen și i-au pus cătușele. Aceasta a refuzat să facă alcooltestul. Acum, pe lângă huliganism și conducerea mașinii în stare de ebrietate, șoferița este cercetată și pentru ultragierea polițiștilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.