VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Polițiștii au evacuat corturile instalate în fața Procuraturii Generale

Polițiștii au evacuat corturile instalate în fața Procuraturii Generale, eliberând intrarea în instituție. Oamenii legii anunță că unele persoane agresive au fost reținute.

Potrivit Poliției, în jurul orei 04:00, un grup de tineri participanți la întrunire au ridicat corturile din fața Procuraturii Generale și le-au instalat pe carosabil, blocând artera de circulație. Ulterior, Poliția a eliberat traseul.


Oamenii legii menționează că toți protestatarii au părăsit locul aflării în fața Procuraturii Generale, lăsând corturile abandonate și mizerie în preajmă.

Totodată, polițiștii precizează că pe parcursul nopții au fost reținute și duse la Inspectorat pentru documentare 3 persoane agresive, care nu s-au subordonat și au ultragiat oamenii legii.

Menționăm că, Inspectoratul General al Poliției a solicitat Primăriei să revadă programul desfășurării întrunirilor în municipiul Chișinău, reieșind din faptul că afară se întunecă mai devreme și au loc acțiuni de deconectare a energiei electrice.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.