VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Peste 7 kg de hașiș, găsite în locuința unui tânăr care vindea droguri prin aplicații online

Un tânăr de 22 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor, fiind suspectat de vânzarea drogurilor prin intermediul aplicației Telegram, acolo unde era contactat de clienții consumatori.

Mai întâi, în cadrul investigației angajaților INI și ai Procuraturii Chișinău, a fost găsit un ascunziș pe un câmp din preajma satului Grătiești, municipiul Chișinău, unde se aflau trei pachețele, învelite în bandă adezivă, în care se aflau 300 de grame de hașiș.

Suspectul a fost reținut în Parcul Valea Morilor din Capitală, iar ulterior au fost organizate percheziției în locuința sa din satul Ghidighici, mun. Chișinău, acolo unde polițiștii au depistat și ridicat deja 7,3 kg de hașiș, un cântar electronic de mici dimensiuni și un telefon mobil.   

Acțiunile de reținere au fost desfășurate cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”. Pentru circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari, tânărul riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.