VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Peste 20 de corturi instalate în fața Procuraturii Generale, ridicate de polițiști

Peste 20 de corturi instalate de către protestatari în fața Procuraturii Generale au fost ridicate de polițiști. Oamenii legii au anunțat că au efectuat, marți 25 octombrie controale și au depistat la participanți mai multe bunuri și corturi abandonate, precum și minori fără supraveghere prezenți la întrunire.

Potrivit oamenilor legii, la fața locului au fost depistate fără supraveghere peste 20 de corturi, iar nici unul dintre participanții la întrunire nu a comunicat că i-ar aparține, astfel Poliția a fost nevoită să le înlăture.

Poliția anunță că a solicitat prezența organizatorilor la fața locului, care sunt obligați să se afle lângă participanți pe tot parcursul întrunirii, însă până la sfârșitul verificărilor efectuate de Poliție aceștia nu s-au prezentat, chiar dacă au fost somați de nenumărate ori.

„Atenționăm organizatorii protestului că poartă răspundere pentru acțiunile ilegale care sunt admise de protestatari. Amintim că pentru faptele admise în cadrul protestului, acțiunile/inacțiunile organizatorilor în funcție de caracterul și prejudiciul cauzat, aceștia sunt pasibili de răspundere în baza Codului Contravențional/ Penal”, se arată în mesajul Poliției.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.