VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Pericol pe drumurile din țară: 52 de șoferi, prinși beți la volan în weekend, printre care un președinte de raion

52 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan în weekend, printre care un președinte de raion. Despre aceasta anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Tot în aceste zile, polițiștii de patrulare au fixat circa 2.000 de șoferi care au încălcat regulile de circulație rutieră.

– 211 au depășit limita de viteză;
– 332 au încălcat regulile de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi în trafic;
– 444 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră;
– 199 nu aveau cuplată centura de siguranță.

Totodată, polițiștii au intervenit în 157 de cazuri în urma apelului la numărul unic de urgență 112.

„Îndemnăm toți participanții la trafic să respecte regulile circulației rutiere și să dea dovadă de respect în trafic”, se arată în comunicatul remis de oamenii legii.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.