VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Percheziții la o sală de jocuri din Călărași: zece persoane, reținute

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, cu suportul mascaților de la BPDS ”Fulger”, sub conducerea procurorilor PCCOCS, au efectuat percheziții la o sală de jocuri ilegală în orașul Călărași. Oamenii legii au reținut zece persoane, printre care și lideri ai unei grupări criminale organizate implicată în schema jocurilor de noroc.

În urma măsurilor speciale de investigație a fost identificat localul unde erau organizate jocurile de noroc ilegale, într-un oficiu de prestare a serviciilor TAXI din orașul Călărași. Acesta ar aparține unui bărbat cu vârsta de 37 de ani, așa-zisul ”supraveghetor” al jocurilor de noroc ilegale.

În urma efectuării percheziției în local, oamenii legii au depistat în flagrant 10 participanți la jocurile de noroc ilegale, cu vârstele cuprinse între 34 și 67 ani, dintre care și lideri ai grupărilor criminale organizate, care fac parte din organizații criminale, cu așa-zisul statut de ”supraveghetori”.

De asemenea, a fost ridicat echipamentul folosit la desfășurarea jocurilor de noroc ilegale, precum și bani în diferită valută, destinați pentru a fi puși în joc, echivalent cu 106 000 de lei, o parte din bani fiind destinați pentru haznaua criminală, în așa numitul ”общак”.

Persoanele depistate în local anterior au fost condamnate pentru diferite categorii de infracțiuni, iar unul dintre bărbați s-a dovedit a fi așa-zis ”supraveghetor” al raionului Călărași cu vârsta 55 de ani. Acesta a fost numit în acest rol de către conducători ai organizațiilor criminale conduse de așa-zișii hoți în lege – responsabili de pregătirea și asigurarea activității infracționale.

În continuare oamenii legii efectuează măsuri speciale de investigație și acțiuni de urmărire penală, în special audieri, în vederea stabilirii metodelor și modului de transmitere a mijloacelor financiare către conducătorii organizațiilor criminale.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.