VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ „Nu avem electricitate, nu avem apă, lipsește internetul, încălzirea. În schimb suntem fericiți că nu mai avem trupe rusești pe teritoriu.”

Mulțimea de locuitori din Herson a sărbătorit fluturând steaguri în piața principală a orașului care a fost până acum ocupat de ruși. Localnicii au întâmpinat cu lacrimi trupele ucrainene. Autoritățile locale au spus că cea mai mare parte a orașului nu are electricitate sau apă, deși responsabilii lucrează pentru restabilirea serviciilor critice, situația umanitară a rămas dificilă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.