VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Ninsoare în toată țara: Mai multe mijloace de transport, blocate

Din cauza ninsorilor abundente mai multe mijloace de transport au rămas blocate, iar mașinile de mare tonaj întâmpină au fost stopate pe dreapta pentru a preveni blocajele.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, deplasarea camioanelor de mare tonaj a fost sistată pe traseul M-5, km 123- raionul Râșcani.

„Vă îndemnăm să vă informați despre starea traseului pe care urmează să-l parcurgeți înainte de a porni la drum!”, se arată în mesajul Poliției.

În raionul Fălești, satul Pârlița, inspectorii de patrulare acordă ajutor unui șofer mașina căruia a derapat de pe traseu din cauza condițiilor meteo.

În raionul Soroca, satul Slobozia-Vărăncău mașina unui alt șofer a fost deblocată de polițiștii de patrulare.

„Conducătorul auto și-a continuat deplasarea”, anunță oamenii legii.

Raionul Briceni, orașul Lipcani: Din cauza condițiilor meteo nefavorabile deplasarea mașinilor de mare tonaj a rămas sistată.

Raionul Edineț, satul Chetroșica Nouă: Două TIR- uri au derapat de pe traseu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.