VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Nicu Popescu, interviu pentru CNN: Suntem capabili să păstrăm pacea și vom reuși în continuare să apropiem R. Moldova de UE

În ultimul an am demonstrat că suntem capabili să păstrăm pacea în țară și vom reuși în continuare să apropiem Republica Moldova de UE și să ne consolidăm securitatea alături de parteneri”.

Declarații în acest sens au fost făcute de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Bianna Golodryga de la postul de televiziune CNN.

”În cadrul discuției m-am referit la situația internă și cea din regiunea. Am declarat că Republica Moldova nu este amenințată militar, însă se confruntă cu riscuri de ordin hibrid. Cu toate acestea, autoritățile reușesc să păstreze pacea și stabilitatea, inclusiv datorită suportului oferit de partenerii externi”, a declarat Nicu Popescu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.