VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Nicu Popescu, discuție cu Catherine Colonna: Acum ne vom concentra pe obiectivele de dezvoltare durabilă

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a avut astăzi o întrevedere cu Catherine Colonna, ministra afacerilor externe a Franței.

Oficialii au discutat despre importanța Platformei de Sprijin pentru Moldova, dar și despre parcursul european al Republicii Moldova.

Am discutat cu doamna ministră despre importanța Platformei de Sprijin pentru Moldova și am subliniat că acest instrument ne-a ajutat foarte mult în depășirea crizelor din 2022, iar acum ne vom concentra pe obiectivele de dezvoltare durabilă. Contăm pe faptul că Franța ne va susține în continuare în acest demers. Am vorbit, de asemenea, despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele în implementarea agendei de reforme. Obiectivul nostru este să avem decizia pozitivă a Consiliului privind deschiderea negocierilor de aderare până la sfârșitul acestui an și mizăm în acest sens pe suportul partenerilor noștri francezi”, a scris Popescu, după întrevedere.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.