VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Minut de reculegere în Parlament. Igor Grosu: R. Moldova nu va accepta niciodată repetarea tragediei din 1992

Deputații au ținut un minut de reculegere în Parlament, în memoria eroilor, care au căzut în războiul de pe Nistru.

”Comemorarea zilei de 2 martie ne amintește de curajul și sacrificiul vostru și plecăm capul în fața domniilor și familiilor dumneavoastră. Astăzi, de Ziua Memoriei și Recunoștinței, transmitem cuvinte de gratitudine și onoare domnilor deputați în actuala legislatură, care au participat la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și suveranității R. Moldova: domnului Boris Marcoci, Valeriu Muduc, Boris Popa și dlui Veaceslav Nigai, dar și celor trei angajați ai secretariatului Parlamentului: Iurie Moscalu, Pavel Botnaru și Victor Chihai, vă mulțumim!”, a declarat Igor Grosu.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a subliniat că ”R. Moldova a luptat și va lupta pentru pace și nu va accepta niciodată repetarea tragediei din 1992.”

Datoria noastră este să păstrăm cu orice preț pacea pentru care au luptat eroii noștri! Rog să ținem un minut de reculegere pentru eroii noștri!”, a îndemnat șeful Legislativului.

Menționăm că astăzi, se împlinesc 31 de ani de la începutul războiului de pe Nistru și tot astăzi Republica Moldova marchează Ziua Memoriei și Recunoștinței.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.