VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Marina Tauber va candida independent pentru Primăria Bălți

Deși Curtea Constituțională a decis că reprezentanții fostului Partid „Șor” nu pot participa la alegerile locale generale din 5 noiembrie și nici la scrutinele din următorii cinci ani, astăzi, deputata Marina Tauber a anunțat că va candida independent pentru Primăria Bălți.

La moment nu putem să candidăm la alegeri din partea Partidului Șor. Ne-au extras temporar ștampila, însă noi vom face tot posibilul ca să ne întoarcem drepturile, iar cei vinovați de cele întâmplate vor fi pedepsiți. Vă spun cu toată certitudinea că toți membrii Partidului Șor pot participa la alegerile din 5 noiembrie, încă ca candidați independenți. Cum v-am promis, am depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru șefia municipiului Bălți”, a anunțat Tauber.

Totodată, politiciana a subliniat că echipa Șor va participa și la alegerile locale, dar și la cele prezidențiale.

„Nu am fost primiți călduros la comisia de circumscripție Bălți, însă am fost înregistrați în cursa electorală. Vreau să-i îndemn pe toți să se conducă de buchia legii”, a mai declarat Tauber.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.