VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sandu la întrevederea cu Nicolae Ciucă: Am ieșit din iarnă datorită sprijinului partenerilor externi, inclusiv România. Mulțumim!

”R. Moldova a ieșit din iarnă datorită suportului acordat țării noastre de partenerii externi, inclusiv România”. Declarații în acest sens au fost făcute de președinta Maia Sandu, în cadrul întrevederii cu premierul Nicolae Ciucă, aflat într-o vizită la Chișinău.

Dle ministru, ne bucurăm să vă revedem la Chișinău. Vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care îl acordați R. Moldova. Am ieșit bine din iarnă, inclusiv cu sprijinul dvs. Avem subiecte importante pe agendă. Vrem să menținem stabilitatea în țară și să oferim cetățenilor noștri siguranță. La fel, încercăm să creștem reziliența ca să putem să creștem standardele de viață în R. Moldova și dvs ne sprijiniți pe toate aceste dimensiuni. Avem o agendă încărcată privind aderarea R. Moldova și știm că România luptă pentru interesele R. Moldova. Ne bucurăm că sunteți aici și avem ocazia să discutăm despre proiectele importante pe care le implementăm”, a declarat Maia Sandu.

În replică, Nicolae Ciucă a subliniat că R. Moldova s-a angajat foarte curajos în parcursul de integrare europeană.

Înțelegem foarte bine contextul și situația în care se află în R. Moldova. România va ajuta cu tot ce este necesar pentru ca R. Moldova să rămână stat liber în drumul său spre UE. Revenim să discutăm și să reconfirmăm angajamentele bilaterale și să reconfirmăm sprijinul României. Vom continua să aprofundăm sprijinul economic pentru ca cetățenii R. Moldova să fie în siguranță”, a declarat Nicolae Ciucă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.