VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Premierul României vine mâine la Chișinău: Se va întâlni cu Sandu, Recean și Grosu

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, vine mâine, 23 martie, într-o vizită oficială la Chișinău.

O echipă guvernamentală vom efectua o vizită oficială în R. Moldova. Vom avea întâlniri bilaterale la nivelul președintei Maia Sandu, la nivelul omologului Dorin Recean și la nivelul președintelui Parlamentui, Igor Grosu”, a anunțat Ciucă.

Potrivit șefului Guvernului de la București, vizita reprezintă o confirmare a consolidării relațiilor bilaterale.

Și desigur, este o vizită prin care reconfirmăm sprijinul pe care România îl va acorda în continuare R. Moldova pentru parcursul european”, a conchis Ciucă.

Menționăm că vizita lui Ciucă este una de răspuns la vizita lui Dorin Recean la București. La începutul lunii martie, prim-ministrul Dorin Recean a efectuat o vizită de lucru la București, unde a avut întrevederi cu mai mulți oficiali, printre care președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. Demnitarii au discutat despre gestionarea crizelor, provocările de securitate și instabilitatea economică, provocată de războiul din Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.