VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sandu, alături de mai mulți copii, a inaugurat Pomul de Crăciun de la Președinție

Președinta Maia Sandu împreună cu mai mulți copii și cete de colindători au aprins la 13 decembrie luminițele de pe brad.

„În perioada sărbătorilor de iarnă să găsim mai mult timp pentru a ne arăta grija față de cei dragi și de comunitate. În acest an, Guvernul a lansat campania ,,Hai Acasă de Crăciun” în toate localitățile. Administrațiile publice locale din satele și orașele noastre sunt pregătite să organizeze sărbători frumoase și să pună în valoare artiștii locali și tradițiile locului. Bucuria de a fi acasă de Crăciun ne încălzește sufletele și ne dă speranțe de viitor”, Aa scris Maia sandu pe pagina personală de Facebook.

Șefa statului a invitat la Președinție pe toți cei care doresc să admire Pomul de Crăciun.

„Ușile noastre vor fi deschise până pe 15 ianuarie, de luni până vineri, între 17.00 și 18.00, iar sâmbătă – între 12.00 și 13.00. Vă așteptăm cu drag”, a precizat Președinta Maiai Sandu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.