VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Crăciunul pe rit vechi: „Bucurați-vă unii de alții”

Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Crăciunului pe rit vechi. Șefa statului, înconjurata de mama sa și alți membri de familie, le-a urat moldovenilor liniște sufletească și împlinire.

„Fie că sărbătoriți Crăciunul pe 25 decembrie, fie pe 7 ianuarie, vă doresc să aveți cât mai multe momente de liniște sufletească, de împlinire și încredere în viitor.

Să avem grijă de cei din jur, să ne tratăm unii pe alții cu bunătate, să ne deschidem inimile spre bună înțelegere și solidaritate. Bucurați-vă unii de alții de Crăciun și cât mai des în noul an!”, se arată în mesaj.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.