VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Jaf în două organizații nebancare din Bălți: Un tânăr riscă ani grei de pușcărie

Un tânăr de 23 de ani din municipiul Bălți riscă până la 10 ani de pușcărie pentru două infracțiuni.

Potrivit Poliției, la data de 28 noiembrie 2022 suspectul ar fi intrat într-o organizație de creditare nebancară din mun. Bălți, unde amenințând inspectorul de creditare, a sustras în mod deschis mijloace bănești în sumă de 17.249 de lei, după care a fugit de la locul săvârșirii infracțiunii.

Ulterior, la data de 17 ianuarie curent, acționând prin aceeași metodă, fiind înarmat cu un cuțit, tânărul a sustras 22.500 de lei, de la o instituție similară din Bălți.

În urma măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, suspectul a fost identificat și reținut.

Potrivit legii penale acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 8 la 10 ani.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.