VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Ion Ceban, despre creșterea taxei de alimentare în grădinițe: Tot ce este cu majorare vine de la Guvern

Creșterea cu 50 de lei a taxei pentru alimentarea copiilor în grădinițele din Capitală a fost făcută de către Guvern. Precizarea a fost făcută de primarul general al Capitalei, Ion Ceban, într-o conferință de presă.

Potrivit primarului, municipalitatea nu a scumpit această taxă.

”Tot ce este cu majorare vine de la Guvern. Municipalitatea nu a majorat absolut nimic. Am văzut interpretări în spațiul public, în special cu referință de la municipalitate”, a declarat Ceban.

Precizăm că începând cu această lună, părinţii care-şi duc copiii la grădiniţele din municipiul Chişinău vor plăti mai mult pentru alimentaţia celor mici.

Anul trecut, taxa lunară pentru alimentaţia unui copil de la o grădiniţă de stat din municipiul Chişinău era de 231 de lei. Din 1 ianuarie, părinţii vor plăti 277 de lei.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.