VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Împușcături la Ialoveni: Un șofer beat a pus pe jar polițiștii

Un șofer în vârstă de 33 de ani, aflat în stare de ebrietate la volan, a pus pe jar polițiștii de patrulare. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, pe traseul Ialoveni – Costești.

Potrivit INSP, conducătorul automobilului de model Nissan se deplasa neuniform pe traseu și a fost somat de polițiști să-și stopeze deplasarea, însă acesta nu s-a conformat și a accelerat încercând să fugă de oamenii legii.

Astfel, inspectorii de patrulare au fost nevoiți să solicite ajutorul polițiștilor din Ialoveni.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost blocat, însă șoferul și-a continuat acțiunile pentru a se eschiva, accidentând un automobil al poliției. Oamenii legii au fost nevoiți să aplice arma de foc din dotare, fiind efectuate mai multe împușcături verticale de avertizare, ulterior în cauciucurile automobilului somat, în cele din urmă fiind posibilă stoparea unității de transport”, precizează INSP.

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat originar din Mileștii Mici, raionul Ialoveni, care avea o concentrație de alcool de 1,59 mg/l în aerul expirat. În automobil se aflau și 3 pasageri. În rezultat, șoferul a fost reținut pe un termen de 72 ore.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.