VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Imagini emoționante din Ucraina: 75 de prizonieri eliberați din Rusia îngenunchează și sărută pământul

75 de prizonieri de război au fost eliberați din Rusia și s-au întors acasă, în Ucraina. Imagini emoționante cu ei îngenunchind și sărutând pământul ucrainean au fost publicate de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

Alți 75 de ucraineni au fost eliberați din captivitate. Acesta este rezultatul activității Centrului Comun pentru Coordonarea Căutării și Eliberării Prizonierilor de Război, care a pus în aplicare decizia Coordonatorului privind tratamentul prizonierilor de război. Viața fiecărui ucrainean este cea mai mare valoare! Lucrăm la îndeplinirea instrucțiunilor președintelui Ucrainei și la întoarcerea fiecărui ucrainean din captivitate!”, se arată în mesaj.

Menționăm că 3.210 de prizonieri ucraineni au fost eliberați din captivitatea rusă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.