VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Igor Grosu: Am votat pentru o capitală europeană, nu pentru cei care ne vând țara pentru 30 de arginți

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a venit la secția de votare alături de soția sa.

Șeful Legislativului de la Chișinău le-a spus jurnaliștilor că a votat pentru o capitală europeană.

„Am votat pentru o capitală europeană, pentru primari și consilieri care să ne reprezinte, nu pentru cei care vând țara pentru 30 de arginți. Vrem o capitală europeană și acest lucru este posibil cu persoane care gândesc europenește. Îndemnul meu este să ieșiți la vot să votăm primarii și consilierii. Ne dorim un oraș european, fără ambuteiaje și bine amenajat”, a declarat Igor Grosu.

Potrivit lui Grosu, cele mai stringente probleme ale Chișinăului sunt: ambuteiajele, dezvoltarea haotică a orașului, lipsa infrastructurii sociale, lipsa transparenței etc.

„Contează să avem un primar european care să poată atrage investiții, proiecte de anvergură, nu niște începuturi de proiecte. Toată lumea la vot!”, a conchis șeful Legislativului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.