VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Guvernul stinge lumina în semn de solidaritate cu Ucraina: Apelul prim-ministrei Natalia Gavrilița către cetățeni

Joi, 29 decembrie, ora 18:00, Guvernul va stinge lumina în mai multe instituții publice „în semn de solidaritate cu Ucraina”. Anunțul a fost făcut de premierul Natalia Gavrilița în cadrul ședinței Cabinetului de Miniștri.

Prim-ministra a făcut apel și la cetățeni să urmeze acest gest de solidaritate.

Vreau să anunț că în semn de solidaritate cu prietenii noștri din Ucraina, mâine, la ora 18:00, vor fi stinse luminile din Casa Guvernului și din mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine. Îndemn colegii și din alte instituții să se alăture acestui gest simbolic, așa au făcut și alte țări. Noi ne bucurăm de lumină și căldură, iar în semn de solidaritate stingem cel puțin pe o perioadă luminile în instituțiile noastre”, a declarat Natalia Gavrilița.

Menționăm că numărul victimelor civile confirmate în Ucraina se apropie de 18.000, potrivit cifrelor publicate de Naţiunile Unite şi citate la 28 decembrie de DPA. Totodată, de la începutul invaziei declanşată acum 10 luni de Rusia împotriva vecinului său, au fost uciși 429 de copii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.