VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Fondatorul unei companii de mobilă, reținut pentru escrocherie: Schema prin care își însușea banii clienților

Fondatorul unei companii de fabricare a mobilei a fost reținut, după ce ar fi înșelat mai mulți clienți care comandaseră produsele companiei.

Potrivit PCCOCS, bărbatul a pus în aplicare o schemă prin care își însușea banii clienților, fără ca să le livreze mobila comandată de aceștia. Escrocheria pusă la cale de către fondator a cauzat prejudicii în proporții deosebit de mari.

În următoarea zi după reținerea acestuia, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a aplicat arestul preventiv în privința învinuitului.

Totuși, instituția a dispus arestarea acestuia pentru un termen de 20 de zile, deși procurorii solicitaseră 30 de zile, în scopul asigurării caracterului obiectiv al investigațiilor.

Prin urmare, hotărârea judecătorească a fost contestată de procuratura specializată la Curtea de Apel Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.