VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Expert: Ion Ceban a realizat total doar 13% din promisiunile date în 2019

Primarul general, Ion Ceban, care a candidat pentru un nou mandat la șefia Capitalei a realizat sută la sută doar 13% din promisiunile date în 2019 susține expertul Comunității WatchDog.MD, Andrei Rusu care a analizat programul electoral al lui Ion Ceban de la alegerile precedente. Potrivit expertului, 59% din promisiuni nu au fost realizate deloc.

„Din tot ce a promis Ceban a fost realizat sută la sută doar 13%. Nu au fost realizate deloc 59%. Pentru restul 28%, fie nu sunt dat, fie au fost realizate parțial.

Parcări, planul de mobilitate urbană, centura Chișinăului, primărie transparentă și fără politică – astea sunt doar o parte din promisiunile pe care nu le-a îndeplinit. Iar conceptul de Smart City, demult a devenit porecla eșecurilor lui Ceban în gestionarea orașului”, a spus expertul Andrei Rusu.

În opinia reprezentantului Comunității WatchDog.MD, una dintre cele mai mari realizări a fost să transforme primăria în partid, în ciuda promisiunii că va fi un primar apolitic.

Ion Ceban candidează pentru un nou mandat de primar al capitalei. Liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională urmează să fie pe locul 16 în buletinul de vot.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.