VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Dumitru Alaiba: O zi istorică. Moldova este Europa!

Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, susține că duminică, 21 mai, când mii de oameni s-au adunat la Adunarea Națională „Moldova Europeană”, este o zi istorică.

O zi istorică. În ultimii 30 de ani piața nu a fost atât de plină. Mulțimea se întinde până după Catedrală. Moldova este Europa!”, a menționat ministrul.

Totodată, Alaiba a explicat de ce a fost important ca la Adunarea Națională anunțată de Maia Sandu să fie prezenți cât mai mulți cetățeni.

Este important să fim cu toții în același loc și să vorbim cu aceeași voce pentru a înțelege că suntem mulți. Noi am demonstrat că putem ieși în PMAN și fără bani. Suntem mulți și vrem același lucru”, a mai spus Alaiba.

sursa video: Telegram/ Agora

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.