VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dorin Recean îndemână cetățenii să participe la alegeri: „Votul este cel mai important exercițiu democratic”

Prim-ministrul Dorin Recean și-a exercitat dreptul la vot în orășelul Codru. Șeful Guvernului a îndemnat cetățenii din localitățile unde se desfășoară turul II de scrutin să fie activi și să participe la alegeri.

„Am votat ca și data trecută ca să avem o localitate confortabilă aici în orășelul Codru. De la copilași mici, la familii, tineri, până la cei care sunt mai în vârstă. Avem nevoie de infrastructură pe care să o construim. Avem nevoie de terenuri de joacă amenajate, avem nevoie de transport public eficient și confortabil pentru cetățenii din orășelul nostru. Eu cred că este foarte important ca fiecare să iasă la vot. Avem alegeri în 273 de localități ca să ne alegem primarii. Votul este cel mai important exercițiu democratic”, a declarat premierul Dorin Recean.

Oficialul a declarat că Guvernul va coopera în formatele de dialog existente ca să dezvolte proiecte și localitățile țării.

„Administrația publică locală să fie eficientă, onestă, transparentă și corespunzător autoritățile centrale să aibă aceeași atitudine pentru o mai bună coordonare. După alegeri, toată lumea: administrația publică centrală și administrația publică locală să muncească împreună să construim Europa la noi acasă”, a conchis șeful Executivului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.