VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Doi tineri, reținuți pentru furtul unei mașini: Imagini surprinse de camera de supraveghere

Doi bărbați de 30 și 33 de ani, originari din Chișinău și raionul Sîngerei, au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de furt.

Potrivit Poliției, aceștia ar fi apelat la serviciul de evacuare auto pentru a duce o mașină în raionul Hâncești.

Automobilul ZAZ era parcat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. Suspecții au urcat-o pe platforma auto și au plecat într-o direcție necunoscută. Într-un moment, șoferul evacuatorului și-ar fi dat seama de acțiunile infracționale ale bărbaților, sesizând poliția. În urma verificării, polițiștii au stabilit că mașina este furată”, se arată în comunicatul remis de Poliție.

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 35.000 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Bărbații riscă amendă în sumă de 32.500 la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.