VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, extrădați din Federația Rusă

Doi moldoveni care se aflau în Federația Rusă și erau anunțați în căutare internațională au fost extrădați în R. Moldova.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 ani, originar din raionul Strășeni, anunțat  în căutare națională și internațională de către autoritățile de drept ale Republicii Moldova pentru violul unei minore de 11 ani și un bărbat de 33 ani, originar din raionul Hâncești, anunțat în căutare internaţională pentru trafic de copii și proxenetism.

Bărbatul de 33 de ani este suspectat că în perioada lunilor decembrie 2014 – ianuarie 2015, aflându-se în municipiul Chişinău,  acționând împreună şi prin înţelegere prealabilă cu alte persoane au recrutat o minoră pe care au exploatat-o sexual într-un apartament închiriat din mun. Chișinău. Acesta plasa anunțuri pe diverse platforme de publicitate pentru recrutarea potențialilor clienți. De asemenea, bărbatul este învinuit de faptul că în această perioadă, împreună cu alte persoane, a determinat mai multe tinere să presteze servicii sexuale în diverse apartamente din mun. Chișinău închiriate de bărbat. Acesta plasa anunțuri pe diverse platforme de publicitate pentru recrutarea potențialilor clienți”, mai subliniază oamenii legii.

Ambii au fost extrădați  din Federația Rusă în Republica Moldova pe cale aeriană.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.