VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Detalii despre „actul de binefacere” al celor 3 avocați ai lui Veaceslav Platon, omul din spatele „ajutorului” oferit pensionarilor

La o zi după ce Ziarul de Gardă a scris, cu referire la informația obținută de jurnaliștii de la „Observatorul de Nord”, despre sutele de pensionari care stau la coadă pentru a obține un așa-zis „ajutor” din partea controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, Zdg a fost contactată de Stanislav Suruceanu.

Acesta a anunțat că este „coordonatorul proiectului” și „manager resurse umane și logistică”.

Stanislav Suruceanu a declarat pentru Zdg.md că scopul proiectului nu este de a oferi bani pensionarilor, ci de a-i „ajuta” să întocmească acțiuni civile împotriva Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) ca să obțină în întregime indexarea pensiilor pentru anul 2023, iar inițiatorul acestor acțiuni este Veaceslav Platon.

Potrivit lui, asemenea birouri în care pensionarii pot depune cereri au fost deschise în diferite raioane ale țării, inclusiv în capitală. Totodată, el a negat faptul că cineva le-ar fi promis sau oferit oamenilor care stăteau în rând câte 1000 de lei.

Ziarul de Gardă a contactat cei 3 avocați care se ocupă de proiect și care ar urma să reprezinte în instanță pensionarii. Avocatul Alexandr Bodnariuc a menționat că nu este remunerat pentru ceea ce fac.

„Noi nu suntem remunerați. Acesta este un act de binefacere”, a declarat Alexandr Bodnariuc.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.