VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ „Despre Asta” cu interpretul Rupiramma

În cadrul acestei ediții a emisiunii „Despre Asta”, moderată de Ronin Terente, Cristian Patraș a relatat despre proiectul Rupiramma, munca de sonetist la teatru, lucru asupra proiectului, muzica între hobby și profesie.

Autor

  • Ronin Terente

    Moderator al podcastului Despre Asta cu Ronin Terente. Este profesor de actorie, prezentator radio & tv, textier, PR manager. A publicat în regim samizdat două cărți de poezie, „Drumul spre Tibet” și cartea/joc #epistolecătrenimeni.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.