VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Deconectări de electricitate la obiectele Apă-Canal din sectoarele Râșcani și Botanica: Ceban cere convocarea CSE

Primarul general, Ion Ceban, cere convocarea Comisiei Situații Excepționale la nivel național, cu privire la situația creată în raport cu deconectările de electricitate de la Apă Canal.

Unde este Comisia pentru Situații Excepționale acum? Solicităm convocarea imediată a CSE! Acoperiți 300 de milioane datorie și obligațiuni creditare pentru 2023 la Întreprinderea strategică pentru Chișinău. Amintesc că până în 2022, luna noiembrie, când au început scumpirile majore la toate serviciile, în special la energia electrică, municipalitatea și ”Apă-Canal” nu a avut nicio restanță. Compania ÎCS „Premier Energy” deconectează de la lumină obiecte din dotarea S.A. ,,Apă-Canal Chișinău””, a declarat Ceban.

Potrivit lui Ceban, deja a fost deconectat sectorul rețele de apă Râșcani și Sectorul rețele de apă Botanica.

Menționăm că Premier Energy a anunțat astăzi, că din cauza datoriilor mai multe puncte de consum ale S.A. „Apă-Canal Chișinău” vor fi deconectate de la sursa de energie electrică.

Potrivit instituției, datoria totală a „Apă-Canal Chișinău” constituie deja 73,2 milioane de lei, din care 44,7 milioane de lei conform facturilor cu termenul expirat.

Citește și: DOC/ Lista adreselor de la obiectivele Apă-Canal Chișinău care vor fi deconectate de la energia electrică

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.