VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dan Pîslă: Greșelile tinereții îi costă scump pe fotbaliști

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este fotbalistul Dan Pîslă. Fostul internațional povestește despre momentele cheie, care i-au decis cariera.

„Dacă m-aș întoarce, cu mentalitatea de acum, în momentul în care aveam 18 ani, aș fi făcut altfel. Îi îndemn pe tinerii fotbaliști să fie disciplinați, viața de noapte și sportului de performanță nu pot merge împreună”, spune Dan Pîslă.

De asemenea, mijlocașul în vârstă de 37 de ani dezvăluie planurile sale de viitor și că ar urma să părăsească actuala sa echipă, FC Floreși.

”Am anunțat conducerea clubului că nu mai doresc că continui acolo. Acum mă recuperez după o accidentare, dar îmi doresc foarte mult să mai joc fotbal. Am și o mică afacere, iar, pe viitor, ar fi posibil să-mi leg viața de antrenorat”, mai adaugă fotbalistul.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.