VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Contrabandă: Ce au găsit vameșii într-un microbuz care transporta bagaje din Germania

Mărfuri în cantități comerciale au fost depistate într-un microbuz ce transporta bagaje neînsoțite din Germania. Cazul a fost înregistrat la postul vamal Leușeni.

Șoferul, un moldovean în vârstă de 33 de ani, le-a spus vameilor că toate bunurile sunt declarate.

În rezultatul controlului fizic, au fost depistate mărfuri (dulciuri, cafea, detergent, ș.a.) în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal”, precizează Serviciul Vamal.

Mărfurile au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.