VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Cozbinov, Snițari și Cazac, viitorul tenisului din R. Moldova

Invitații emisiunii Pe Aripile Sportului sunt tenismenii Alexandr Cozbinov, Ilya Snițari și Ilie Cazac. Componenții echipei de Davis Cup a R. Moldova își mărturisesc episoadele mai puțin cunoscute din cariere lor de tenismeni.

„Tenisul l-am învățat, privind tutoriale pe Youtube”, spune Alexandr Cozbinov, la un moment dat, locul 420 în clasamentul mondial.

La rândul său, Ilya Snițari, fost număr 479 mondial, vorbește despre momentele de criză pe care lot pot înfrunta tinerii tenismeni din R. Moldova.

„Când eram mai tânăr, am avut momente în care am vrut să renunț la tenis. În Chișinău, pe vreme de iarnă, e greu să te antrenezi, dar sper ca, pe viitor, să nu mai apară situații în care m-aș gândi să abandonez tenisul”, susține Ilya Snițari.

Cel mai tânăr membru al echipei Davis, Ilie Cazac, în vârstă de doar 17 ani, spune că antrenamentele lângă Radu Albot au o valoare deosebită.

„Îți ridici nivelul fără să vrei, atunci când te afli în câțiva metri de un asemenea tenismen”, susține Ilie Cazac.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.