VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Cea mai mare companie aeriană din Israel, acum și pe Aeroportul Chișinău

Cea mai mare companie aeriană din Israel EL AL, acum și pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene menționează într-un comunicat remis presei că orarul de zbor urmează a fi completat prin cursele regulate directe Chișinău-Tel Aviv-Chișinău, cu o frecvență de două ori pe săptămână în zilele de joi și duminică.

Israel EL AL este considerată una dintre companiile aeriene cele mai sigure, datorită procedurilor sale de securitate foarte stricte, atât la sol cât și la bordul aeronavelor, având un sistem specific de siguranță a zborului. Pasagerii care urmează să efectueze un zbor cu liniile EL AL sunt rugați să se prezinte la aeroport în vederea efectuării check-in-ului cu trei ore înaintea zborului”, mai comunică MAEIE.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.