VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Autocar ticsit cu țigări, depistat la vama Leușeni

Un moldovean în vârstă de 58 de ani, șofer al rutei Chișinău – Mangalia, este cercetat de oamenii legii, după ce a încercat să transporte ilegal 2 117 pachete de țigări, pe care le-a ascuns în autocarul de rută.

Potrivit Serviciului Vamal, cazul a fost înregistrat la data de 23 ianuarie curent, când controlului vamal a fost supus un autocar de model ”MAN”, ce efectua cursa regulată Chișinău – Mangalia, transportând 15 pasageri.

Funcționarii vamali au stabilit prezența unui loc special amenajat în autocar, și anume în peretele lateral din partea stângă, de unde au fost extrase 635 pachete de țigări. 

În rezultat, mijlocul de transport a fost reținut, iar de la compania de transport a fost solicitat un alt autocar pentru pasageri și într-un final aceștia s-au deplasat spre destinație.

În continuare, acționând în temeiul suspiciunilor rezonabile, a fost luată decizia de a efectua un control repetat al autocarului cu participarea patrupezilor vămii și cu utilizarea tehnicii speciale de control. Astfel, la data 2 martie curent, în rezultatul controlului suplimentar au fost depistate încă 2 locuri special amenajate în halele autocarului și în rezervor, de unde au fost extrase alte 1482 pachete de țigări.

Bărbatul a refuzat să ofere explicații sau comentarii pe caz. Țigările au fost ridicate, iar autocarul a fost indisponibilizat, iar cercetările pe caz continuă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.