VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Arme și muniții deținute ilegal, depistate la un bărbat din nordul țării

Polițiștii Direcției investigații nord a INI au desfășurat mai multe percheziții la domiciliul unui bărbat de 41 de ani din localitatea Răuțel, raionul Fălești. În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate arme și muniții fără careva acte, printre care trei arme de vânătoare cu calibrul 12 mm, o armă și un pistol pneumatic de calibrul 4,5 mm și o armă confecționată artizanal cu calibrul 5,45 și 9 mm,  dar și 225 de cartușe cu calibru diferit.

Totodată, într-o anexă a gospodăriei a fost depistat un strung metalic, cu ajutorul căruia, proprietarul le-ar fi declarat polițiștilor, că ar fi fost confecționate mai multe piese pentru arme.

Potrivit oamenilor legii, armele și munițiile ridicate au fost îndreptate pentru efectuarea constatării balistice în adresa Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

Polițiștii întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Conform legii penale persoana vinovată de păstrarea ilegală a armelor și munițiilor riscă amendă de până la 47 500 de lei sau pedeapsă cu închisoare de până la 3 ani. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.