VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Ambasadorul Uniunii Europene: Limba natală te face să te simți acasă, oriunde te-ai afla

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Jānis Mažeiks, a transmis un mesaj în limba română pentru locuitorii R. Moldova.

În mesajul său, Jānis Mažeiks menționează că ”limba reprezintă unul din pilonii ce stau la temelia identității naționale, care pune în lumină unitatea colectivă, tradiția și istoria unui popor. Limba natală te face să te simți acasă, oriunde te-ai afla”.

Totodată, cu ocazia Zilei Limbii Române, ambasadorul UE în Republica Moldova a recitat poezia „Dorul și limba”, de Grigore Vieru.

Menționăm că pe 31 august, în R. Moldova și România este marcată Ziua Limbii Române.

Citește și: VIDEO/ De Ziua Limbii Române, ambasadorul SUA la Chișinău felicită cetățenii printr-o poezie

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.