VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO / Ambasadorul UE, mesaj în limba română de Crăciun pentru moldoveni

Ambasadorul Uniunii Europene (UE) la Chișinău, Jānis Mažeiks și reprezentanții Delegației UE au transmis felicitări moldovenilor cu ocazia Crăciunului prin intermediul unei secvențe video publicată pe pagina oficială de Facebook.

În mesajul său în limba română, Excelența Sa a menționat că anul 2022 a fost un an marcat de provocări, dar și un an în care poporul moldovenesc și-a demonstrat reziliența, puterea și solidaritatea.

”Fie ca noul an să ne aducă pace, sănătate și prosperitate! Crăciun fericit și la mulți ani”, a declarat Jānis Mažeiks.

În mesajul transmis, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova menționează că sărbătoarea Crăciunului este o ocazie pentru a ne aminti de valorile universale care ne leagă și de importanța solidarității și a înțelegerii între popoare.

Dragi prieteni, Crăciun fericit tuturor celor care sărbătoresc astăzi nașterea Domnului! Dorim să vă transmitem cele mai calde felicitări și sărbători pline de bucurie și pace. Sărbătoarea Crăciunului este o ocazie pentru a ne aminti de valorile universale care ne leagă și de importanța solidarității și a înțelegerii între popoare. Este un moment de a ne împărtăși bucuria și de a ne întâlni cu cei dragi și a petrece timpul împreună”, se arată în mesaj.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.