VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDE/Știrile serii cu Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– După câteva încercări eșuate, Consiliul Superior al Procurorilor a anunțat un nou concurs pentru selectarea candidatului la funcția de procuror general.

– Rezultatele primei etape a înscrierii copiilor în clasa I în instituțiile de învățământ vor fi anunțate pe 30 mai. Anunțul a fost făcut de șeful-adjunct al Direcției Generală Educație, Tineret și Sport, Andrei Pavaloi.

Ministerul Afacerilor Externe emite atenționare de călătorie, având în vedere situația de securitate instabilă din Israel. Cetățenilor Republicii Moldova li se recomandă să evite călătoriile neesențiale în această țară.

– Republica Moldova a urcat trei poziții în clasamentul Transparency International privind Indicele percepției Corupției pentru anul trecut, clasându-se pe locul 76 din cele 180 de state evaluate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.