VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Victor Ermurachi și-a dat demisia din funcția de membru al Consiliului de administrație al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar

Victor Ermurachi și-a dat demisia din funcția de membru al Consiliului de administrație al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar. Raportul pentru un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost aprobat la ședința de astăzi a Comisiei juridice, numiri și imunități.

Victor Ermurachi și-a depus cererea de demisie la data de 26 octombrie, din motive personale.

Acesta a fost numit în funcția de membru al Consiliului de administrație al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar în anul 2019.

Potrivit legislației, Consiliul de administrație al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar este format din cinci membri. Aceștia sunt numiți în funcție pe un termen de cinci ani, printr-o hotărâre a Parlamentului, adoptată cu votul majorității deputaților aleși.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.