VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Viceprim-ministrul, Nicu Popescu a avut o întrevedere la Chișinău cu Lars Johan Lönnback, șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație

Nicu Popescu, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut o întrevedere cu Lars Johan Lönnback, șeful Misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație (IOM).

În cadrul întrevederii oficialii au vorbit despre criza refugiaților, dimensiunea mobilității umane și provocările asociate, precum și prioritățile cooperării dintre Republica Moldova și IOM în vederea susținerii eforturilor și necesităților de asistență ale Guvernului în domeniile enunțate.

„Am apreciat mult sprijinul Organizației Internaționale pentru Migrație în gestionarea fluxului de persoane refugiate din Ucraina și am reconfirmat importanța analizei continue a tendințelor de migrare”, a declarat șeful diplomației de la Chișinău, Nicu Popescu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.