VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicepreședintele socialist al Legislativului Vlad Batrâncea, desemnat președintele Grupului de prietenie cu Republica Populară Chineză

Vicepreședintele socialist al Parlamentului Vlad Batrâncea a fost desemnat președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Populară Chineză. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 74 de deputați, la ședința plenară de astăzi.

Modificarea a fost operată la solicitarea Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

În Parlamentul de legislatura a XI-a au fost constituite 51 de grupuri parlamentare de prietenie. Potrivit procedurii, componența nominală a grupurilor parlamentare de prietenie este stabilită în baza opțiunilor expuse de către deputați, iar repartizarea funcțiilor de președinți ai grupurilor se face ținându-se cont de reprezentarea proporțională a partidelor politice în Parlament.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.