VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vicedirectorul general al CFM, suspendat din funcție: Explicațiile șefului întreprinderii

Vicedirectorul general al Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova”, Vitalie Bojor, a fost suspendat din funcție. Despre aceasta a anunțat șeful CFM, Oleg Tofilat, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, Bujor a fost suspendat din funcție din motiv că în toiul nopții, acesta, împreună cu o persoană necunoscută au pătruns în clădirea centrală de unde a deconectat sistemul de securitate internă.

Am stabilit cine a pătruns în toiul nopții în incinta CFM – nimeni altul decât vicedirectorul general al CFM, responsabil pe securitate. ”Bravul” nostru coleg – împreuna cu o persoană necunoscută, care s-a prezentat drept angajat al unui organ de forță – și-au făcut apariția cam la miez de noapte.

Timp de câteva ore, practic au privat de libertate doi gardieni ai CFM – închizându-i în încăperea de serviciu, sechestrându-le telefoanele si interzicându-le să comunice, să iasă la WC sau să fumeze. Grupul de anchetă internă își continuă activitatea, iar bravul nostru securist nocturn este suspendat din funcție până se clarifică lucrurile”, a scris Tofilat.

Menționăm că acum două zile, Oleg Tofilat a anunțat pe o rețea de socializare că persoane necunoscute au pătruns în incinta administrației CFM și au deconectat sistemele de securitate rudimentare.

Succesele CFM de ultimul timp nu le dau pace elementelor mai puțin responsabile din societate. În noaptea de ieri un ins – sau câțiva – au pătruns în incinta administrației CFM, deconectând sistemele de securitate rudimentare de care dispunem. La moment nu am claritate nici cât timp au petrecut, nici cu ce s-au ocupat la noi.

Am adresat organele competente privind acest caz extrem de îngrijorător. Și vom întreprinde toate măsurile necesare pe intern pentru a consolida securitatea unicului operator de transport feroviar din Moldova”, se arata în mesajul postat de șeful CFM.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.