VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vama Albița rămâne închisă pentru camioane

La această oră este menținută restricția de traversare și circulație pentru camioane stabilită de autoritățile din România, prin postul vamal Albița. Despre aceasta anunță Serviciul Vamal.

Potrivit sursei citate, funcționarii vamali din cadrul postului vamal Leușeni vor autoriza traversarea camioanelor la ieșire din Republica Moldova după ce va fi scoasă restricția de traversare și circulație pentru camioane de către autoritățile din România.

Totodată, Serviciul Vamal subliniază că activitatea posturilor vamale de frontieră, posturilor vamale interne și posturilor vamale interne de control este desfășurată în regim ordinar, în condiții de iarnă.

Toate pistele sunt curățate și restricții de circulație nu sunt stabilite, cu excepția postului vamal de frontieră Leușeni-Albița, deoarece nu este permisă traversarea camioanelor spre partea română”, se mai arată în comunicat.

Amintim că pe 8 ianuarie, traversarea camioanelor prin punctul de trecere a frontierei Leușeni – Albița a fost restricționată. Partea română a interzis temporar circulația camioanelor din cauza ninsorii și poleiului pe drumurile publice, a anunțat Poliția de Frontieră.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.