VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ O biserică din raionul Soroca, cuprinsă de flăcări: Opt echipaje de pompieri, la fața locului

Biserica „Minunea Arhanghelului Mihail” din localitatea Parcani, raionul Soroca a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs în dimineața zilei de 10 ianuarie.

Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:41.

La fața locului au fost îndreptate 8 echipe de salvatori. Ajunși, aceștia au confirmat nivelul sporit de intervenție și au stabilit că arderea a izbucnit în interiorul bisericii, iar clădirea era inundată cu fum. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 11:33 și lichidarea completă a incendiului la ora 12:09”, precizează salvatorii.

Potrivit IGSU, focul a afectat încăperile bisericii și bunuri materiale bisericești pe o suprafață de 15 m2.

Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.