VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Util pentru șoferi: ANRE a lansat aplicația care îți arată unde sunt mai ieftini carburanții

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a lansat aplicația mobilă a platformei „e-Carburanți” prin care șoferii pot urmări prețurile la carburanți

Platforma „e-Carburanți” reprezintă o hartă interactivă prin intermediul căreia ANRE oferă acces public la informațiile privind prețurile zilnice la produsele petroliere principale de tip standard și gazul lichefiat, stabilite de către titularii de licență la fiecare stație de alimentare.

Aplicația este realizată în limbile română și engleză și e disponibilă în două versiuni: pe iOS și Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit în AppStore și, respectiv, Google Play.

”Aplicația oferă informații despre toate stațiile de alimentare cu carburanți, cu posibilitatea sortării datelor în funcție de criteriul celui mai mic preț după localitate (raion, municipiu/oraș) sau denumirea companiei petroliere. În rezultat, consumatorii pot identifica în timp real stația dintr-o zonă geografică anumită care comercializează la cel mai convenabil preț un anumit tip de produs petrolier deja și de pe telefonul mobil”, subliniază ANRE.

Reamintim că platforma e-Carburant a fost lansată pe pagina oficială a ANRE la data de 2 februarie 2022, ulterior, în scopul facilitării accesului către lista de prețuri a celor care folosesc preponderent telefoanele mobile, Parlamentul Republicii Moldova a dispus elaborarea versiunii mobile a aplicației respective.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.