VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

USM va beneficia de cinci proiecte finanțate de Guvernul României, prin intermediul Departamentului pentru Relația cu R. Moldova

Cinci proiecte, finanțate de Guvernul României, prin intermediul Departamentului pentru Relația cu R. Moldova, urmează a fi implementate, cu scopul de a moderniza infrastructura universitară, a stimula cercetarea și a dezvolta mediul academic al USM.

Startul lucrărilor a fost dat ieri, 30 mai, prin semnarea contractelor de atribuire a proiectelor de către rectorul USM, Igor Șarov și secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu.

„Colaborarea dintre Universitatea de Stat din Moldova (USM) și Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) se consolidează, aducând vești excelente pentru învățământul superior din Republica Moldova. Proiectele finanțate de Guvernul României au drept obiectiv consolidarea parcursului european al Republicii Moldova, inclusiv în domeniul învățământului superior. De asemenea, în cadrul acestor proiecte se vor identifica posibilități de colaborare între oamenii de știință și cultură, cu cadrele didactice și studenții/elevii pentru dezvoltarea de parteneriate între școli și universități, facilitând schimbul de experiență și bune practici în domeniul educației”, se arată într-un comunicat al USM.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.